Ansökningsformulär
Hej!

Vad roligt att du är intresserad av att jobba som volontär under årets härligaste idrottsevenemang – Special Olympics Games i Malmö 2022! Din tid och ditt engagemang är guld värt för oss och alla aktiva.

Special Olympics Games är Sveriges största idrottstävling för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Spelen erbjuder tävlingar i tretton idrotter och evenemanget ramas in med en stor invigning, aktiviteter för hela familjen, frivilliga och kostnadsfria hälsoundersökningar genom Healthy Athletes-programmet och mycket mera.

Datum: 16-19 juni 2022
Plats: Olika delar i Malmö (Stadionområdet, Malmö Ridklubb, Malmö Burlöv Golfklubb etc.)
Uppstart och utbildning: Fysisk volontärutbildning i Malmö tisdagen den 26 april (alternativt digital volontärutbildning onsdagen den 27 april).
Utbildning Healthy Athletes: För volontärer inom Healthy Athletes sker utbildning på plats den 16 juni samt digitalt, mer information kommer längre fram.

Vi söker personer med värme, entusiasm och servicekänsla som vill vara med och göra Special Olympics Games till ett fantastiskt och minnesvärt evenemang.

Läs mer om Special Olympics Games 2022 på www.specialolympicsgames.se
Läs mer om Special Olympics på www.specialolympics.se

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan och tveka inte att höra av dig till mig på felicia.johnson@parasport.se om du har några frågor.

Bli en del av Special Olympics-familjen – det är ett beslut du aldrig kommer att ångra!

Varma hälsningar,
Felicia Johnson
Volontäransvarig Special Olympics Sverige
Personuppgifter Volontärsuppdrag Bekräfta Kvitto
För att vi ska ha möjlighet att kommunicera med dig under rekryteringsprocessen är det viktigt att du fyller i korrekta kontaktuppgifter (speciellt mobil och e-post).

Personuppgifter
Bostadsort
Kontaktinfo:
Körkort/behörighet
Har du utbildning, eller utbildar du dig, inom hälsa och sjukvård?
Språk